Workshop Fruitbomen snoeien

Heeft u fruitbomen in uw tuin staan die al jaren niet gesnoeid zijn? Dragen uw bomen het ene jaar veel fruit en het andere jaar bijna niets ? Weet u niet welke takken weggesnoeid kunnen worden ? Wil je de kneepjes van het vak horen van de fruitteler zelf ?

Kom dan naar de snoeiworkshop onder leiding van fruitteler Jos van Assche. Aan de orde komen appel-, peren-, kersen- en pruimenbomen, zowel laagstam als hoogstam. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop staat voor alle deelnemers koffie of thee met vers gebakken appeltaart van eigen recept klaar. 

Tijdstip: Zaterdag 3 feb. van 10.30 tot 12.30 uur
Plaats: Zuiddijk 6, 4585 PP Hengstdijk, verzamelen bij de Landwinkel Oude Stoof
Deelnamekosten: € 17,50 p.p. (incl. koffie en appeltaart en een leuke attentie)
Tip: Draag laarzen of stevige schoenen en warme kleding.

Vooraf aanmelden: tel. 0114-681407 of e-mail: oudestoof@zeelandnet.nl

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.