Cadeaupakketten

Op zoek naar een origineel cadeau?

Welkom in de etalage van onze cadeaupakketten. Een lekker wijntje, een bolletje boerenkaas, fruitdelicatessen en leuke Zeeuwse Knoop producten: de keuze is groot.

De decemberfeestmaand is de tijd om iemand eens speciaal te bedanken en wat is er mooier om een cadeau te geven vol met smakelijke streekproducten. 

Zoekt u een pakket op maat? Of vind u het belangrijk dat het pakket aansluit bij uw bedrijf of organisatie? Dan helpen wij u graag. U kunt altijd uw pakket naar wens samenstellen en de verpakking bepalen.

Ook voor grotere aantallen kunt u terecht bij Landwinkel Oude Stoof: vul het contact formulier in of maak telefonisch een afspraak.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.