Appelplukdagen

Pluk uw eigen fruit en kies de mooiste appels uit !

Zelf fruit plukken is een belevenis voor jong en oud. Leuk om te doen met de (klein)kinderen!

Elk jaar organiseert Landwinkel Oude Stoof in Hengstdijk een aantal appelplukdagen in augustus en september. Iedereen kan dan in de boomgaard zijn eigen appels en peren komen uitkiezen en plukken. Lijkt je dat leuk? Klik hier voor de data of meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, dan krijg je tijdig de data door.

Rondleidingen voor groepen

Wandeling door de boomgaard (ongeveer 3 kwartier) met uitleg over de teelt van appels, peren en kersen. Onderweg proeverijtje van verschillende appelrassen en in de bedrijfsloodsen toelichting bij sorteer- en verpakkingslijn. Na afloop koffie/thee/appelsap met boluscake of appeltaart. Op afspraak

Fiets- en wandelroutes

In de omgeving van Landwinkel Oude Stoof kun je heerlijk fietsen omdat je op veel plaatsen op de dijken fietst met een geweldig uitzicht. Geniet van het afwisselende landschap, de fruitboomgaarden, de polders, de kleine buurtschappen en het uitzicht over de Westerschelde.

In de landwinkel zijn fiets- en wandelroutes verkrijgbaar van verschillende afstanden.

Tip: Maak het jezelf gemakkelijk en stel in de Landwinkel een heerlijke picknick samen om onderweg van te genieten.

Proeverij Ambachtelijke Landwinkelproducten

Bij Landwinkel Oude Stoof valt altijd iets lekkers te proeven en we vertellen we u graag iets over de achtergrond van onze producten of we geven tips en recepten.

Kookdemonstraties

Een paar keer per jaar organiseren we in de Landwinkel kookdemonstraties. Het gaat om eenvoudig te bereiden recepten. Na afloop natuurlijk lekker proeven. En de recepten krijgt u mee naar huis. Deelname is gratis.

Workshop fruitbomen snoeien

Heeft u fruitbomen in uw tuin staan die al jaren niet gesnoeid zijn? Dragen uw bomen het ene jaar veel fruit en het andere jaar bijna niets ? Weet u niet welke takken weggesnoeid kunnen worden ? Wil je de kneepjes van het vak horen van de fruitteler zelf ?
Kom dan naar de snoeiworkshop onder leiding van fruitteler Jos van Assche. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, dan krijg je tijdig de data door.

Kookdemonstraties

Een paar keer per jaar organiseren we in de Landwinkel kookdemonstraties. Het gaat om eenvoudig te bereiden recepten. Na afloop natuurlijk lekker proeven. En de recepten krijgt u mee naar huis. Deelname is gratis.


Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, we helpen u graag!