Fruitplukmoment

Pluk uw eigen fruit en kies de mooiste appels uit !

Op zaterdag 25 september organiseert Landwinkel Oude Stoof - Van Assche in Hengstdijk een fruitplukmoment. Iedereen kan dan in de boomgaard zijn eigen appels en peren (zowel hand- als stoofperen) komen uitkiezen en plukken.

Geplukt kunnen worden appels en peren van diverse rassen, ook stoofperen. Het fruit is 3 tot 4 weken te bewaren in de koelkast.

Het fruitplukmoment vindt plaats op Zuiddijk 6, 4585 PP Hengstdijk.

De aanvang is 10.00 uur.

Let op: Vooraf aanmelden is verplicht i.v.m. veiligheidsmaatregelen rond corona. Dit kan per mail, telefonisch of in onze Landwinkel

Het geplukte fruit wordt gewogen. De prijs bedraagt 0,80 euro per kg.

Tip: draag laarzen of stevig schoeisel

Zelf fruit plukken is een belevenis voor jong en oud. Leuk om te doen met de (klein)kinderen ! Na afloop gezellig napraten onder het genot van een kopje koffie, thee of fruitig fris glas appelsap met iets lekkers erbij. Respecteer de veiligheidsmaatregelen van het RIVM.

Volgende fruitplukmoment: elke zaterdag in september, zolang er appels en peren te oogsten zijn (dit is afhankelijk van de rijping in september). De aanvang is steeds 10.00 uur. Ook hiervoor geldt dat vooraf aanmelden verplicht is. Meer info: 0114-681407 of 06-30632621 of www.landwinkeloudestoof.nl