Workshop snoeien fruitbomen

Heeft u fruitbomen in uw tuin staan die al jaren niet gesnoeid zijn? Dragen uw bomen het ene jaar veel fruit en het andere jaar bijna niets ? Weet u niet welke takken weggesnoeid kunnen worden ? Wil je de kneepjes van het vak horen van de fruitteler zelf ?

Kom dan naar de workshop fruitbomen snoeien o.l.v. fruitteler Jos van Assche.

Tijdstippen en aanmelden »
Sinaasappels van Creta

De allerlekkerste handsinaasappels van onze collega-fruitteler op Creta zijn nu verkrijgbaar in onze Landwinkel. Geleverd in een grote voorraadkist, geheel zonder plastic verpakkingen dus dat is duurzaam!

Aanbieding: 2,50 euro per kg

Fruitboompjes bestellen

Het is nu de tijd om jonge fruitboompjes te planten. Leuk om te doen en later plukt u er letterlijk zelf de vruchten van.

Bijvoorbeeld: appel, peer, pruim, kers, kleinfruit zoals rode bes, framboos, blauwe bes. Allemaal in verschillende rassen leverbaar. Ook walnoot en hazelnoot.

Bestel ze tijdig in onze Landwinkel, via mail of telefonisch.

Klik hier voor contactgegevens »
Lekker Zeeuws: geef een emmer vol lekkers cadeau !

Heeft u deze emmers al in onze Landwinkel gezien? Die zijn leuk om lekkere Zeeuwse streekproducten in te verpakken, zoals boluscake, babbelaars, Zeeuwse Knoop chocolade, Sliertemie, Tripel van Landwinkel Oude Stoof, zeekraalkaas of ....... We hebben heel veel keuze. Kom eens langs !

Meer voorbeelden van cadeaupakketten »
Stoofpeertjes van De Oude Stoof

De lekkerste stoofpeertjes haal je natuurlijk op de Oude Stoof.

Vind je het koken van stoofpeertjes te lang duren? Doe er dan een paar eetlepels Perenrood in op basis van natuurlijke kleurstoffen. Oók verkrijgbaar bij Landwinkel Oude Stoof.

AANBIEDING: 5 kg voor 3,75.

Stoofpeertjes kun je heel makkelijk invriezen of in afgesloten potten bewaren (zoals jam inmaken).

Meer informatie over de rassen »

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie